Aperia Technologies Halo Connect 2.0 gumiabroncs-kezelő rendszer

Halo Connect

A Halo Connect 2.0 az Aperia átfogó gumiabroncs-kezelési platformjának legújabb fejlesztése. Ez egy gumiabroncs-kezelő platform, ami az abroncs teljes élettartamát leköveti. Az alkalmazás lehetővé teszi a flották számára, hogy gyakorlatilag kiküszöböljék a nem tervezett gumiabroncs-leállásokat, csökkentsék az abroncs kilométerenkénti költségeit.

Egy szabadalmaztatott gumiabroncs-elemző a lelke az egész rendszernek, amely az abroncs felől érkező információk alapján tájékoztatja a felhasználót, ha szükséges beavatkozik, korrigálja a gépjármű abroncsait, hogy a lehető legoptimálisabb üzemi beállításokkal gördüljenek. Az egyszerű karbantartási funkciók lehetővé teszik, hogy az abroncsok hosszabb üzemidőt fussanak, ezáltal csökkentve a fenntartási költségeket.    

Az első alkalommal 2019-ben bemutatott Halo Connect együtt működik a Halo Tire Inflator rendszerrel, a teherautók és pótkocsik automatikus gumiabroncs-felfújó rendszerével. A platform minden járműmárkával és modellel kompatibilis, és elérhető a főbb OEM-eken, egy partnerhálózaton keresztül, valamint közvetlenül az Aperia-tól. A Halo Connect csomaggal a Halo Connect 2.0 megvásárolható eszközként vagy előfizetéses szolgáltatásként.

Forrás: constructionequipment.com, aperiatech.com